ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Можете да качите своя първи артикул за продажба като натиснете бутон „Продай с нас” на начална страница.  Автоматично ще се зареди нова страница, в която трябва да изберете какъв тип артикул ще продавате. 

Ето няколко практични съвета, които могат да бъдат от полза:

 • Прегледайте добре своя артикул – споделете всички дефекти, колкото и малки да са те, в описанието и приложете снимки на проблемните зони
 • Предложете избор – направете поне три добре осветени снимки с хубаво качество, заснети на изчистен фон.
 • Бъдете обстойни – опишете подробно и в детайли своя артикул, споделете как и откъде сте се сдобили с него. Откъде купихте артикула? Кога? От какво е направен? Какъв е точният цвят?
 • Включете допълнителна информация – това може да означава гаранционна карта или упътване за употреба, сертификат за качество, оригинална опаковка. Това добавя автентичност на артикула и го прави по-привлекателен за купувачите.
 • Изберете състоянието, което най-добре описва вашия артикул – Ако не може да решите между две категории, по-добре заложете на по-ниската. Така ще избегнете потенциални оплаквания и негативна обратна връзка, ако купувачът реши, че не сте представили правилно своя артикул.
 • Определете справедлива цена – Погледнете подобни артикули на нашия сайт и сравнете цените, за да не надцените или подцените прекалено това, което продавате.

Ако в даден момент стане ясно, че определен артикул не отговаря на своето описание или снимки, цената му може да бъде коригирана или обявата да бъде изтрита

Качването на артикули на „Малки съкровища” е напълно безплатно. Чак след успешна продажба комисионна от 15% се начислява върху продажната цена.

Защо да заплатите комисионна за продажба:

 • Получавате достъп до общност на страхотни майки със страхотни находки
 • Улеснено изпращане и доставка – ние подготвяме товарителницата и я изпращаме към вас
 • Няма излишна комуникация, свързана с продажбата
 • Няма филтър на вида артикули, които можете да качите за продажба. Вие преценявате какво и за колко бихте искали да продадете.  
 • Няма лимит на броя  различни артикули, които можете да качите на ден

Ако се случи така, че получите артикули, които се разминават с описанието на сайта – не се притеснявайте! Всяка наша доставка е с опцията преглед и тест, така че ако забележите разминаване или дефекти по стоката, можете веднага да върнете към продавача. 

Ако забележите проблем след приемане на пратката, можете да ни пишете на help@malkisakrovishta.bg с описание на проблема и ние ще ви съдействаме максимално бързо.

Имате и възможността да качите артикулите на вашия профил в сайта и да ги продадете безплатно – без начислена комисионна. Само ни пишете преди това. 

След като купувача е закупил даден артикул, продавачът има 7 дни да  подготви и изпрати стоката до него. По време на тези 7 дни ние напомняме неколкократно за изпращането.

Можете да следите статуса на пратката си по всяко време с проследяващ код.

Съжаляваме, че продажбата не се е състояла!

Ако купувачът откаже поръчката при доставка след преглед и тест, артикулите се връщат автоматично към вас, безплатно. Ако обаче поръчката е отказана преди да бъде изпратена, ние ще ви уведомим по имейл, за да не изпращате артикулите.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон:
0887833887

Facebook

Facebook

Email

Email:
help@malkisakrovishta.bg

Instagram

Instagram

Do you have questions about how we can help your company?
Send us an email and we’ll get in touch shortly.

ПИШЕТЕ НИ